25 feb. 2018

 

Op de valreep komt koning winter dan toch nog om de hoek kijken.
Mocht het komende week of weken nog tot geschikte ijsdagen komen om de ijsbaan te kunnen openen, kunnen de leden hun kaarten afhalen bij het loket van de ijsbaan .

Op voorhand bieden wij onze excuses aan voor de begroeiing welke op sommige plekken door de ijsvloer is gekomen. De baan is voorafgaand aan het vullen in December flink kort gemaaid, echter is de vervuilde teelaarde welke is opgebracht door ‘van Gelder’ veel onkruid in aanwezig, wat bij lagere temperaturen en onder water blijft groeien.

Wij liggen momenteel nog in de clinch met de provincie/ centrale as over opleverpunten van de vernieuwde baan, welke ons inziens niet goed is verlopen. Dit blijkt een moedeloze touwtrekkerij te zijn . Ons is echter toegezegd dat deze opleverpunten komend voorjaar zullen worden opgelost.
Hopelijk kunnen we toch nog van een aantal winterse dagen genieten.

Tot ziens,

Bestuur "De Bleense"

 

 

nov 2016

 

Het bestuur is dit jaar overgegaan op automatische incasso van lidmaatschap/donateursgelden.

Omdat niet van alle leden de gezinssituatie bekend is vwb het aantal jeugdleden, is alleen de gezinskaart na betaling verstuurd.
Op vertoon van deze kaart is tijdens een van de komende ijsdagen het juist aantal jeugdkaarten af te halen aan het loket bij ‘De Bleense’
 

Het bestuur,